Eesti Laulu finalistid on selgunud! Finaalis esinevad suurfavoriidid ja üks täielik üllataja

uudised.ee

Eesti Laulu teine poolfinaal selgitas välja viis viimast finalisti. Žürii ja publiku ühiste häälte tulemusel pääsesid finaali Stefan, Black Velvet, Jaagup Tuisk ja Anna Sahlene. Publik saatis oma häältega 12. veebruaril toimuvasse finaali veel Minimal Wind ft. Elisabeth Tiffany.

Esimesest hääletusvoorust pääsesid žürii ja telefonihääletuse tulemusena edasi Anna Sahlene looga “Champion”, Black Velvet looga “Sandra”, STEFAN looga “Hope” ja Jaagup Tuisk looga “Kui vaid”. Televaatajate hääled viisid viiendana finaali loo “What To Make Of This”, esitajaks Minimal Wind ft. elisabeth tiffany. Eesti Laulu finaal toimub 12. veebruaril Saku Suurhallis. Finaalis võistlevad lisaks tänastele edasipääsejatele Ott Lepland, Andrei Zevakin ja Grete Paia, Elysa, Stig Rästa ja Elina Nechayeva. Korraldajad avaldavad finaali esinemisjärjekorra uue nädala esimestel päevadel. Eesti Laulu poolfinaalide žüriisse kuuluvad Alar Kotkas, Inger, Rolf Roosalu, Tanja Mihhailova-Saar, Kadri Tali, villemdrillem, Margus Kamlat, Mari-Liis Männik, Elina Born, Mihkel Mattisen ja Maris Järva. Finaalis hindab laule rahvusvaheline žürii.

II poolfinaalis astusid üles:
1. Jyrise "Plaksuta"
2. Maian "Meeletu"
3. Boamadu "Mitte kauaks"
4. Evelin Samuel "Waterfall"
5. Black Velvet "Sandra"
6. Pur Mudd, Shira "Golden Shores"
7. Jaagup Tuisk "Kui vaid"
8. Minimal Wind ft. elisabeth tiffany "What To Make Of This"
9. Stefan"Hope"
10. Anna Sahlene "Champion"
* Minimal Wind ft. Elisabeth Tiffany võistluslugu tuli esitamisele videona.

Kommentaarid puuduvad