Piltuudis: Eesti sai oma Billie Eilishi? Saatejuht Sidni Tomson läbis ootamatu stiilimuutuse

uudised.ee

„Kõige parem kaaslane“ on eetris juba mitmendat nädalat ja selle särav saatejuht Sidni Tomson ei ole jäänud kellelegi märkamatuks. Nüüd üllatas noor juutuuber ja sisulooja uue stiilimuutusega, meenutades oma uue soenguga superstaari Billie Eilishit. Meie kiidame Sidni uue stiili igati heaks!

Sidni Tomson saatejuhiks saamine on pikka aega olnud tema suureks unistuseks. Kuid ta on sotsiaalmeedias ka silma jäänud sellega, et jagab julgelt oma arvamust maailma kohta. TV3 veebiportaalile intervjuus sõnas Sidni, et tegelikult neid teemasid päris palju, mille pärast ta südant valutab. Muu hulgas kliima, ebavõrdsus, seksism, rassism ja homofoobia. ‘’Mul on randmel tätoveering, mis tähendab, et kõik on võrdsed ja mina olen kõigiga võrdne. Ma tegin selle siis, kui ma olin 18-aastane,’’ näitab kujutist oma käel. Loe ka täispikka Sidni Tomsoniga lähemalt siit.

Kuid tema uuele stiilimuutusele pühendatud videot saad vaadata noore sisulooja TikTok-i kanalis:

@bieberismyfather

Ta ytles: UUS IDENTITEET

♬ Toxic x Pony - ALTÉGO

Kommentaarid puuduvad