Energiaterapeut: ei pea käima kallitel retriitidel, sest just nii saad sama tulemuse tasuta

uudised.ee

Kuidas aitab energiateraapia inimesel oma probleemidele lahendusi leida? Seitsmeste stuudios käis nippe andmas energiaterapeut Laura Valk. 

Energiaterapeut tegeleb lapsepõlvetraumade, emotsioonide vabastamise ja peresüsteemidest tulenevate mustrite ning kõige sellise korrastamisega. Terapeudi sõnul tuleb järjest enam esile pinget, ärevust ja ükski inimene ei pea nende probleemidega üksi kannatama. ''Kõigil on samad porbleemid ja samuti ei pea häbenema oma emotsionaalseid teemasid või et vahel kaas pealt justkui lendab,'' sõnab Laura Valk.

Ta teeb otse-eetris saatejuhtide Kethi ja Mareku peal ka praktilise harjutuse. Pärast seda sõnab ta, et see kõik on võimalik ka kodus järgi teha. ''Olengi seda avastanud, et ei pea käima kuskil kallitel retriitidel, sest kontakti saame iseendaga ja oma kehaga täiesti iseseisvalt ja tasuta luua,'' rääkis Laura Valk tehnikat õpetades.

Vaata lähemalt videost, kuidas luua kontakt oma kehaga:

Kommentaarid puuduvad