Desiree Mumm läbis uue telerolli jaoks totaalse muutumise: esialgu hakkasin ma protestima

uudised.ee

TV3 uues suurejoonelises teleseriaalis "Armastus" teeb oma näitlejadebüüdi laulja, jumestaja ja sisulooja Desiree Mumm. Noor neiu paljastas, et pidi antud rolli jaoks läbima tõelise stiilimuutuse, sest tema karakteril ja ühel teisel peategelasel ei tohtinud olla samat värvi juuksed.

Režissöör Henrik Normann läks koos Desireega isegi juuksurisse kaasa, et valitud saaks täpselt õige juuksevärv. "Henriku sõrm jäi järsku peatuma punakas-oranžil toonil ning tegelikult oli see esialgne valik. Selle peale hakkasime me mõlemad juuksuriga, küll erinevatel põhjustel, aga siiski, protestima. Leidsime kuldse kesktee ning valituks sai punaka alatooniga pruun, mis on ajaga hakanud mulle täitsa meeldima."


Foto: TV3

Loe pikemalt portaalist Elu24.

Kommentaarid puuduvad