Eesti Laulu finaalist väljajäänud Maian: need pisarad ja kurbus olid päris

uudised.ee

Eesti Laulu üheks suurimaks favoriidiks peetud Maian jäi ootamatult kohast finaalis ilma. Suur osa inimesi kurvastasid, sest just Maiani lugu oli see, mis võitis paljude südamed ja oli ka Spotify chartis 5. kohal kõigist Eesti lugudest. Lauljatar kirjutas sotsiaalmeediasse emotsionaalse postituse, kus ta ühtlasi tänas kõiki neid, kes temasse uskusid.

”Ja kuidas ma praegu ennast tunnen? Eks ikka nukralt. Kuna kõik juba näinud, kuidas ma eetri lõpus nutan, siis mainin ka, et need pisarad ja kurbus on päris, mingit pitty cryd ma ei teinud. Nutmine oli esimene reaktsioon, mis välja tuli ja nii see läks. Pärast saate lõppu olin natuke õues ja Eestimaa karge õhu tõttu ei ole nägu vähemalt väga paistes. Käisin täna perega hessis ja sõin voodis burxi. The Tinder Swindler on haige film ja mõtlesin, et kuigi mu üks suur unistus purunes, siis vähemalt ei ole ma mingi tolguse pärast pool milli võlgades,” kirjutas Maian.

Maian kirjutab ka, et soovib puhata ja natuke mõelda. ”Annan endale aega ning eks seda mõtlemisainet on ka küllaga! Lähen reisin natuke, esmalt kolmapäeval Barcelonasse. Ehk teeb see soe päike mulle ühe pika pai.”

Loe tema täispikka sotsiaalmeedia postitust siit:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ⓜ️aian (@pisikemaian)

Kommentaarid puuduvad