Murtud südamega Uudo Sepp pani isikliku eseme näitusele: vana suppi pole mõtet soojendada

uudised.ee

Tallinnas Solarise keskuses avati täna, 7. veebruaril näitus "Murtud südamed". Tänavu on ühe oma isikliku eseme pannud näitusele ka muusik Uudo Sepp, millel on tugev seos lahkuminekuga. Mis see täpselt on, seda saab uudistada kuni 28. veebruarini.

Uudo tunnistab, et seljataga on tal kolm suhet. "Olen olnud inimene, et kui lood on kehvasti, siis üritan alati päästa, kuid vahest on kergem lihtsalt öelda ei," tunnistab ta.

Küsimusele, kas vana suppi saab üles soojendada, vastab Uudo, et kindlasti mitte. "Omast kogemusest ütlen, et seda suppi ei ole mõtet üles soojendada. Kui kord on juba suur allakäik olnud, siis sellisest asjast välja tulla on tohutult keeruline."

Loe pikemalt portaalist Elu24.

Kommentaarid puuduvad