Peagi sünnitama hakkav Helen Kõpp rassib jõusaalis: kõike võib teha!

uudised.ee

Kuigi Helenil on sünnituseni jäänud pelgalt kuu, käib ta endiselt vapralt jõusaalis. "Ma olen alati aktiivne olnud ja trenni kohta küsisin kohe oma ämmaemandalt, et mis lood on. Kõike võib teha," kinnitab ta.

Helen käib jõusaalis, kuna rasedana treenimine on tema arvates tegelikult kasulik. "Mul endal hoiab see ka vaimset tervist korras, lisaks kontrollin alati ka oma pulsitaset," räägib ta.

Trennis teeb ta kõike, välja arvatud kõhulihaseid. Näiteks kükipuuris kükke, lõuatõmbeid, seljalihaseid, rinnalihased, TRX seljatõmbeid. Kusjuures rinnalihaseid teeb ta abikaasa Edgari abiga. "Ta ulatab mulle kangi ja aitab pikali pingile, sest väldin sellist intensiivset kõhulihaste pingutust."

Loe pikemalt portaalist Elu24.

Kommentaarid puuduvad