Piltuudis! Alika Milova astus oma bändiga esmakordselt avalikkuse ette

uudised.ee

Eile toimus Lauluvõistlus "Tähtede lava", kus mitmed noored võtsid vokaalselt mõõtu ja esitasid koos tuntud Eesti lauljatega muusikalise pala. Meie värske superstaar Alika Milova astus üles seal vaheesinejana ja andis korraliku show, istudes ise ka vahepeal trummide taga.

Superstaar Alika Milova jagas oma sotsiaalemeedia kontol pilti koos oma uue bändiga. Nad esitasid külalisesinejatena lauluvõistlusel "Tähtede lava" Depeche Mode pala ''Personal Jesus''. Alika kommenteeris saates, et ta saab elada oma unistuste elu ja tegeleda sellega, mida ta kõige rohkem armastab. Samuti lubas ta, et sellel aastal saab näha teda rohkelt lavalaudadel ja peagi on tulemas ka uut muusikat. Žürii hindas parimaks lauljaks ja "Tähtede lava" võitjaks Arhanna Sandra Arbma. Publiku lemmiku tiitli võitis Marten Thomas Tõniste.

Vaata piltuudist ja Alika uut bändi lähemalt siit:


 

Kommentaarid puuduvad