Uued Eesti seksikad? ’’Armastuse’’ seriaali peategelased: olime teineteisele suureks abiks ja toeks

uudised.ee

TV3 eetris hakkavad peagi puhuma romantikatuuled, sest õige pea jõuab vaatajateni uus kodumaine armastuslugu ''Armastus''. Eile esilinastus Coca-Cola Plazas uus saatesari ja kohale olid tulnud mitmed talendikad näitlejad ning kodumaa staarid.

Peategelane Lisabet Loigu sõnas TV3le antud intervjuus, et tegemist on tema esimese näitleja debüüdiga. ''Ma ei ole varem näitlemisega tegelenud, seega oli stseene, kus ma jäin endaga rahule ja ka neid, kus ma tundsin, et saaksin olla kindlasti parem,'' ütles Loigu pärast esimese osa vaatamist.

Intervjuu ajal hüppas kaadrisse ka Oskar Seeman, kellel on samuti sarjas kandev roll. Ta ütles, et Lisabet mängis väga orgaaniliselt ja hästi. ''Mul on väga hea meel, et just tema seda osa mängis,’’ rääkis Seeman. Lisabeti sõnul on Oskar samuti suurepärane näitleja. ''Ta oli ka väga hea partner, alati mulle suureks toeks, kui ma tundsin, et mul oli vaja abi või tuge,'' lausus ta.

Vaata kogu intervjuud Lisabet Loigu ja Oskar Seemaniga lähemalt siit:

Kommentaarid puuduvad