Pöörane! “Maskis laulja” produtsent avaldas summa, millega osalejaid trahvitakse lepingu rikkumise korral

uudised.ee

Uus "Maskis laulja" hooaeg alustab TV3 eetris märtsikuus. Star FM hommikuprogrammis käis külas saate "Maskis laulja" produtsent Kaupo Karelson, kes tõdes, et kuna saate võlu seisneb siiski osalejate isikute salajas hoidmises, siis on osalejatele tehtud karmid lepingud. 

Saate osalejate lepingutesse on sisse pandud konkreetsed punktid, mis keelavad informatsiooni oma osalemise kohta levitada. "Sajatuhandega ei pääse," ütles Kaupo raadioeetris antud intervjuus, kui lepingu punkte rikutakse.

"Kogu protsessi võlu saladuse hoidmises seisnebki," selgitas Kaupo, et saatetiim teeb palju tööd, et info kuhugi ei lekiks, sest muidu pole televaatajatel enam huvitav. "Maskis laulja" saates tuleb kohtunikel ja televaatajatel ära arvata maski taga olev isik vihjete ja lauluhääle põhjal. 

"Maskis laulja" kolmas hooaeg toob nii mõningaidki muudatusi. Brigitte Susanne Hunt jätkab kohtuniku tööd, kuid tema kaaskohtunikeks saavad Karl-Erik Taukar ja Peeter Oja. Lisaks liitub igas saates üks külaliskohtunik. 

 

Kommentaarid puuduvad