Rannamaja-Oskari elu pärast vanglast vabanemist: mõned uksed on mulle sellepärast sulgunud

uudised.ee

24. veebruaril täitub saatest „Rannamaja“ tuntuks saanud Oskar Süvaril pool aastat vabaduses, kes tunnistab, et tagasi jalule saamine on olnud raske teekond, aga õnneks ei keeranud tema perekond ja sõbrad talle selga.

Oskar tunnistab, et silt „endine vang“ käib temaga alati kaasas. „Piitsutan end selle sildiga ise. Jah, mulle on mõned uksed seoses minu tegevusega sulgunud, kuid saan sellest üle,“ ütleb ta. „Muidugi süüdistan end ikka veel ja mul on kahju, et lasin endal minna sellele teele. Ent treenin end teistmoodi mõtlema.“

Oskar selgitab, et see ei tähenda, et ta oma tegu ei kahetseks. „Kahetsen. Mul on elus vähe asju, mida kahetsen, see on üks neist. Vangis olemine on mul CVs ära märgitud. Seda ei ole mõtet ega võimalik varjata. Sellega tuleb õppida elama.“

Artikkel refereeritud Õhtulehest.

Kommentaarid puuduvad