Saatuslik hetk ja õnnetu armulugu viis NOËPi südame purunemiseni: ta sai sellest valesti aru!

Esmaspäeval oli sõbrapäev, mis on ühtlasi eriline päev kõigi armastajapaaride jaoks. Selle puhul meenutame, kuidas käis armastatud muusik NOËP ehk Andres Kõpper TV3Play saates “Minu esimene” ja avaldas meile oma kõige esimese armumise loo.

“Ma mäletan, kui ma läksin põhikooli ja aktusepäevast seda, et mul oli hästi palju blonde klassiõdesid. Ma isegi ütlesin emale seda hea rahuloluga. Vist oli esimene koolipäev, me istusime ridades ja pidime kirjutama, et mis värvi on mu silmad. Minust vasakul eespool istus mu klassiõde Kertu, kes mulle kohe alguses juba hakkas meeldima,” alustab NOËP meenutust.

Mees nägi selles head võimalust, et neiuga juttu teha, sest muidugi ta ju teadis, mis värvi ta silmad on, aga siiski küsis ta seda tema käest üle. “Ta sai sellest valesti aru ja ütles hoopis, mis värvi tema enda silmad on. Aga selles mõttes tehnika toimis – sealt sai alguse õnnetu armulugu, ainult ühepoolne,” nendib NOËP.

Vaata täpsemalt videost!

Kommentaarid puuduvad