Kurb! Eestis esinema pidanud ansambel Måneskin: me ei saa uusi kontserdikuupäevi paika panna

uudised.ee

Eelmisel aastal Eurovisiooni võitnud Itaalia bänd Måneskin pidi oma tuuri raames esinema Tallinnas selle aasta märtsikuus. Koroonapandeemiat tingituna aga tühistati kogu tuur käesolevaks aastaks ning uued kuupäevad lubati väljakuulutada hiljemalt 1. märtsil.

Nüüd aga annab bänd oma Facebooki lehel teada, et hetkesündmuste valguses on tuuri planeerimine olnud keeruline ning uute kontserdikuupäevade avalikustamine lükkub edasi.

"Vaatamata meie pingutustele ja soovile anda teile uued tuurikuupäevad 1. märtsil, ei ole see võimalik Euroopas ja maailmas aset leidvate pingeliste sündmuste tõttu. Me oleme oma fännidega lähedaseimad kui iial varem, samuti ka oma koostööpartnerite ja kõigi sõja poolt laastattud inimestega. Meie kaastunne läheb kõigile Ukraina sõjas kannatavatele inimestele ja loodame, et kestev vägivald leiab peagi lõpu," kirjutab bänd.

Loe täispikka pöördumist postitusest!

Kommentaarid puuduvad