Signe Suur kutsub vaatama uhiuut telekanalit TV3 Life: heal meelelahutusel on praegu veelgi olulisem roll

uudised.ee

Raadio Star FM hommikuprogrammis käis külas TV3 tegevjuht Signe Suur, kellega räägiti uutest telekanalitest ja üldistest arengutest telemaastikul.

Maailmas valitsevad praegu väga pingelised ajad, kui juba lisaks kestvale koroonakriisile on parasjagu aset leidmas ka sõda Euroopa pinnal. Vaatamata sellele, leidub endiselt ka häid asju ning rõõmustavaid uudiseid. "Aeg on pingeline kõigile ja meediakanali ülesanne on kõike seda võimalikult paljude inimesteni tuua, mis tegelikult juhtub. Me teeme omaltpoolt kõik vajaliku, et aidata Ukraina meediat. Ukraina 24 telekanal jõudis ka Baltikumis kõikide meie platvormide peale. Meediakanali kõige suurem ülesanne on anda infot ja teha maksimaalne, et kontakt Ukraina meediaga jumala eest ära ei kaoks. See on täna peamine," kinnitab Signe.

Hiljuti lendas ka pisikene TV3 meeskond eesotsas Urmas Eero Liivi ja Marii Karelliga otse sõjatandemile, mille kajastust leiab nii TV3.ee online portaalist kui ka valmib sellest erisaade. "Me oleme täna valmis, et saadame vajadusel veel inimesi. Me elame tund korraga. Igal asjal on oma algus ja lõpp, aga praegu ei näe, et see asi laabuks siin lähiajal," selgitab Signe.

Vaatamata kogu sõjakoledusele, on oluline ka hoida oma vaimset tervist ja juhe aegajalt seinast väljatõmmata. Ka seda õnneks saab teha just TV3 abil, sest alates tänasest, 01. märtsist toob TV3 Grupp Eesti televaatajateni uue telekanali TV3 Life. See on telekanal naistele, kelle elus leidub alati enamat: romantikat, seiklust, kirge, inspiratsiooni, armastust, stiili, intriige, ilu ja värvi! "Me näeme ärevust igalpool ja me peame võtma selle aja maha, sellel heal ja kvaliteetsel meelelahutusel on veelgi olulisem roll. 14 aastat pole ühtegi kanalit TV3s lansseeritud, nii et see on ikka pidulik päev! Roosast romantikast hallide varjunditeni," kirjeldab Signe, miks on oluline just praegu end uuele kanalile lülitada. 

Kuula täispikka intervjuud Raadio Star FM hommikuprogrammist!

Kommentaarid puuduvad