Valus hoop! Terminaatori suur sünnipäevakontsert lükatakse edasi

uudised.ee

Terminaatori 35. sünnipäeva kontsert pidi toimuma esialgu 12. märtsil ära, ent nüüd annab bänd teada, et seoses koroonapiirangutega lükatakse see edasi ja üritus toimub hoopiski 22. aprillil.

"Meie 12.märtsi kontsert Saku Suurhallis lükkub edasi 22.aprilli peale. Jaga seda videot ja võida tasuta 2 eksklusiivset piletit meie välja müüdud kontserdile. Kohtumiseni aprillis Sõbrad!" seisab bändi Facebookis olevas avalduses.

Saku Suurhallis toimuv EESTI SUURIM ROCKSHOW võtab kokku Terminaatori loomerännaku läbi aastakümnete, kus esitusele tulevad nii bändi rariteetsemad lood, kui ka suurimatest suurimad hitid. Vaid sellel õhtul näeb tehniliselt keerukat ja hoolikalt viimistletud enneolematut lavashowd.

Kommentaarid puuduvad