Müstiline UFO-objekt Meriväljal tõi kohale ka Jaapani televisiooni. Ainulaadsed jaapanlaste kaadrid esmakordselt TV3 eetris!

Katrin Lust

Merivälja üht kuulsamat UFO-lugu mäletavad paljud. Selle juhtumi käigus leiti Meriväljalt erahoovi kaevust tundmatu objekt, mis sisaldas aineid, mis on tänase päevani inimesele tundmatud. Kivimi leidjaks oli maja omanik, kes leidis kummalise kivimi kaevu kaevates. Kusjuures kaevu kaevamisel tekkis probleem, et kaevu puur ei suutnud läbida tugevat kivimit, seetõttu puuriti kaevu tegemiseks vähemalt kümmekond erinevat auku. Hiljem selgus, et see materjal, mis takistas puurimist, oli poolteist-kaks tolli paks plaat, mis oli hele metalliline roostetunnusteta sulam, mis oli hangunud mitteraskusvälja all - mille all peetakse silmas kosmost.

UFO-uurija Igor Volke UFO-huvi sai alguse just sellest juhtumist, kuhu ta kutsuti appi tuletõrjekomandoga, et kaev veest tühjaks pumbata. Tänaseks on kaev kinni aetud ja ainukeseks tõestusmaterjaliks on jäänud maja omaniku poolt leitud metallitükike. 

Kuulsa Merivälja ufoobjekti ümber käis 90ndate alguses märksa suurem trall. Muuhulgas käis asja uurimas ka Jaapani televisioon, mille võttegrupi liikmed hiljem kahtlastel asjaoludel surema hakkasid. 

Lisaks toovad "Suvised Seitsmesed" esmakordselt eestlaste ette ainulaadsed kaadrid Jaapani filmist, mida 80ndate lõpus Tallinnas Meriväljal filmimas käidi.

Vaata lähemalt videost!

[embed]http://www.tv3play.ee/play/636759[/embed]

Kommentaarid puuduvad