ASTROLOOGI ENNUSTUS JUUNIKUUKS: sõjalised konfliktid jätkuvad, EL-i seis halveneb, kuid Ratase valituses on rahuaeg

Villu Põldma

Uraan on endiselt jääras aga vastasseis  Jupiteriga on lõppenud, mis näitab, et maailma uuenemisprotsess jätkub teatud lainetena. Uue valitsuse probleemid algavad peale juba juunis, sest siis hakkab Jupiter jälle edaspidi liikuma ja algab peale Macroni vastaste mõju kasv. Just praegu moodustuvad uued edukad majandusüksused ja uued riigimehed koguvad kuulsust.

Kahjuks liigub Saturn tagurpidi ja juunis jätkub äritegevuse paigalseis, või allakäik. Uued organisatsioonid küll tekkivad, aga esialgu ei saa nad oma äritegevust käima.

Mars läheb juuni keskelt vastasseisu Plutoga, mis võib näidata majandustülisid, võimutülisid, rahutusi ja ka kiiresti mööduvat sõjalist konflikti. Ka juunis on ette näha sõjategevuse jätkumist, sõdivates maades. Hoolimata läbirääkimistest ja vaherahu lubamisest.

Euroopa Liidu seisund muutub järjest halvemaks, hoolimata Prantsusmaa ja Saksamaa lepetest

USA majandus on kriisis ja seisab paigal suurte firmade lahkumise tõttu. Mars läheb üle USA päikese ja USA alustab uue välissuhete kontseptsiooniga. Võimalik ka USA osalemine sõjalises konfliktis, sest Mars lisab presidendile sõjakat jõudu.

Eestis Püüab Jupiter ka juunis ümber muuta tööandjate ja töötajate vaimsust, et töö ja palgamaksmise osas asi muutuks. Neptuun aga võib jälle näidata ka suuri emotsioonide puhanguid sõdade ja pagulaste pärast naaberriikides, raha raiskamise pärast Eestis

Ratase valitsusel on asjad vähe edasi arenenud, Jupiter on sama koha peal, Saturn on veidi edasi nihkunud, aga ei näita tulemusi veel.  Marsi vastasseis on juunis kadunud, tuleb rahulik aeg.

Keskerakond rünnatakse ka juunis kriminaalsete süüdistustega. Edgar Savisaare positsioon liigub paremuse suunas.

Reformierakond on praegu ikka oma tühjas augus ja uued perspektiivid on veel väga kaugel. 

Presidendi mõtteavaldusi kritiseeritakse juunis.

Foto: www.realtor.com

[embed]http://www.tv3play.ee/play/845706[/embed]

Kommentaarid puuduvad