Täna
19. dets
-6...1
-8...0
Homme
20. dets
-8...-2
-14...-1

Müstika

Marilyn Kerro õpetab! Kuidas kaitsta end negatiivsete inimeste eest?

Foto: Rauno Volmar/Delfi
15:19 30. november 2017
Autor: Seitsmesed

Eesti esinõid Marilyn Kerro kirjutab oma blogis, kuidas end kaitsta võõra negatiivse energia eest.

"Kui olete olnud ühes ruumis negatiivse inimesega, siis arvatavasti teate kui toksiline see energia võib olla", kirjutab naine. Järgnevalt toob Marilyn ära viis moodust, kuidas kaitsta ennast teiste inimeste halva mõju eest:

1. Pidage meeles, et te ei saa alati kõigile meeldida. Kui keegi teile halvasti ütleb, siis ärge üritage sellele inimesele meeldida. See ainult tõmbab teist energiat välja ja paneb teid tema arvamusest sõltuma. Te ei meeldi alati kõigile. Inimesed elavad maa peal teisel eesmärgil. Kõigepealt armastage iseennast – sellega loote enda ümber jõuvälja, mis kaitseb teid teiste inimeste arvamuse eest. Lisaks pidage meeles, et te ei saa kõiki inimesi muuta. Ärge tehke sellest enda missioon. Mõnikord on kõige parem, mis saate teha, mitte vastu võtta seda energia, mis inimesed teile saadavad.

2. Kutsuge oma ellu uusi inimesi ettevaatlikult. Teie keha, vaim ja teid ümbritsev keskkond on teie tempel. Keda te sinna kutsute? Tore on olla suuremeelne, kuid seal on õhuke piir, millest tuleks kinni pidada, et teid maatasa ei trambitaks. Õppige ütlema „ei“ ennast ka sealjuures hästi tundes.

3. Ärge pöörake teistele liigselt tähelepanu. Parasiidil on vaja peremeest, et ellu jääda. Kui pöörate kellelegi võõrale liigselt tähelepanu, annate te talle sellega energiat. Energiavampiirid varastavad teie mõtted, millega nad vähendavad teie energiavarusid. Mõned inimesed süstivad teisse enda negatiivset energiat ning siis suunduvad järgmise ohvri poole. Kõik tema emotsioonid võivad teid väsitada ning muuta teie elu mitte kõige paremas suunas. Armastage iseennast, peatades negatiivse inimese jutu öeldes talle, et te pole valmis teda praegu kuulama. Nii nad ei saa teisse enam negatiivset energiat süstida.

Loe täispikka artiklit Marilyn Kerro blogist


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob detsembrikuu Sinu tähemärgile?