Homme
20. dets
-7...-2
-13...-1
Ülehomme
21. dets
-8...-2
-10...-2

Müstika

Nõid Alisa avameelselt depressioonist ja buliimiast: ma pole kunagi õnnelik olnud

Foto: Kuvatõmmis/Kalev Lilleorg/Naisteleht
12:49 04. aprill 2018
Autor: Seitsmesed

Saate "Eesti selgeltnägijate tule­proov" viimase hooaja võitja Alisa Verestsagina räägib avameelselt värskes Naistelehele antud intervjuus, et tema ukse taga lookleb abivajajate järjekord, samas võitleb naine ise depressiooni ja söömishäirega.

Kohtume Alisaga (27) kohvikus, mille seina ehib silt kirjaga "Elu on liiga lühike, et süüa halba kooki". Ta tellibki ühe ja tõdeb pärast mekkimist, et paraku see nii hea ei maitse, kui välimuse järgi tundus. "Pole aga kunagi nii, et ma ei taha süüa," tunnistab naine oma toitumishäiret. "Võin üheaegselt oksendada ja süüa. See ei tähenda, et iga päev nii palju söön. Mul on hood. Vahel ropsin välja, vahel mitte, järgmine päev ei söö üldse. Kui ma paksuks ei läheks, sööksin kõike, mida näen," kirjeldab selgeltnägija elu buliimiaga.

Loe täispikka artiklit Naistelehest


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob detsembrikuu Sinu tähemärgile?