Homme
11. dets
0...4
-2...2
Ülehomme
12. dets
-1...3
-1...3

Müstika

Inta Kerro tütre erilistest võimetest: see on Marilyni tee!

Foto: Laura Strandberg/Õhtuleht
12:13 27. aprill 2018
Autor: Seitsmesed

Kerrode puhul pole saladus, et kogu naispere on väga tugeva intuitsiooni ja väega. "Vahe on selles, et Marilyn on seda teadlikult arendanud. See on Marilyni tee!" ütleb tuntud selgeltnägija ema Inta toetavalt. On näha, et tugeva Marilyni taga on tugev tagala!

Mõni kuu tagasi teatas selgeltnägija Marilyn Kerro (29) oma Instagrami-kontol, et ootab oma norralasest kallima Mark Alexander Hanseniga nende esimest last. Naine on nende kuude jooksul kirjutanud palju, kuidas mitte vanemad pole meie õpetajad, vaid hoopis lapsed, kirjutab Õhtuleht.


Foto: Laura Strandberg/Õhtuleht

Kuna emad mõjutavad laste kujunemist siiski palju, kaasasime seekord emadepäeva eel vestlusesse ka meie kaanestaari Marilyni ema Inta Kerro (51). Rääkisime Marilyni (keda ema kutsub hellitavalt Mariks) lapsepõlvest ja tema võimetest ning emaks olemisest.

Loe täispikka artiklit Õhtulehest


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob detsembrikuu Sinu tähemärgile?