Täna
13. aug
16...23
6...17
Homme
14. aug
19...24
6...16

Meelelahutus

Marilyn Kerro ei avalda pisipoja nime ega fotot: see on seotud ühe uskumusega

Foto: TV3
15:17 11. juuli 2018
Autor: Seitsmesed

29. juuni täiskuuööl pisipoja emaks saanud Marilyn Kerro sõnul oli nimi lapsele juba enne tema sündi olemas, kuid ei nime ega ka lapse pilti ei kavatse Marilyn nii pea avaldada ja see puudutab üht uskumust.

“40 päeva peale sündi on laps tugevalt seotud teispoolsusega ning kõik kanalid lahti, mis tõid ta siia maailma. Oma saatuse, ema-isa kanalid. See tähendab seda, et ema kaitseväljast kui ta on närviline ja üleväsinud igakord ei piisa. Seepärast tuleks vältida võõraid pilke, sest kõik ei ole heasoovilikud. See kehtib nende kohta kellel pole lapsega veresidet. Või kui on suur soov beebist pilti jagada, siis vähemasti silmi mitte näidata. “Olgu see heaks nõuandeks ka neile, kes usinalt oma vastsündinutest pilte jagavad."

Mis aga emaks olemist puudutab, siis lisab Marilyn, et side on nii tugev ja eriline, nagu oleks oma last terve elu tundnud!

Vaata intervjuud, mis tehtud beebiootuse ajal kui Marilyn põhjendas, miks ta ei soovi oma lapsest avaliku elu tegelast teha.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!