Täna
15. dets
-5...0
-8...-2
Homme
16. dets
-7...0
-9...-1

Müstika

Hing Fekeli paljastab kauahoitud saladuse: mis on inimhinge õnneretsept?

12:15 27. september 2018
Autor: Seitsmesed

„Eesti selgeltnägijate tuleproovi“ lahingus alustas maagide, šamaanide ja nõidade seas võistlust ka Cerli ehk hing Fekeli. Paljud inimesed on terve elu otsinud seda õiget inimhinge õnneretsepti – mis teeb sind õnnelikuks; kuidas muuta sinu lähedasi rõõmsamaks; kuidas elada täisväärtuslikku elu koos igavese õnnega? Hing Fekeli kergitab oma videos saladuseloori ning paljastab, mis on inimhinge tõeline õnneretsept.  

Kui ema oma tütre Cerli esimest korda sülle võttis, siis rõõmustas ta, et on sündinud maapealne ingel. Aastaid hiljem koges Cerli oma hinge ümbersündi. Ta on tulnud tagasi surmaväravatest ja armastab elu. Maalapsena palju looduses viibinud ja loodusega ning loomadega rääkinud Cerli ei ole kunagi oma sensitiivsust arendanud, ta on seda säilitanud, mis talle lapsena kaasa anti. Cerli näeb nägemusi ja saab sõnumeid inglitelt ning märkab märke looduses. Cerlist sai hing Fekeli. Ta on alati tahtnud olla vaba kui lind ja leida taevatrepi, kus ta oma unistustes tihti jalutab. Cerli usub ja teab, et saatus on inimese enda kätes, tuleb vaid usaldada oma sisetunnet ja teha valikuid oma südame järgi. Tema saab olla siinkohal teistele suunanäitajaks ja eeskujuks, valikud peab igaüks ise tegema.

„Eesti selgeltnägijate tuleproov“ juba TÄNA kell 20.00 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob detsembrikuu Sinu tähemärgile?