Täna
13. dets
-4...1
-4...1
Homme
14. dets
-7...-1
-7...-1

Müstika

Selgeltnägija Reili õpetab, kuidas enda alateadvustest vastuseid leida!

12:40 11. oktoober 2018
Autor: TV3

„Eesti selgeltnägijate tuleproovi“ lahingus alustas maagide, šamaanide ja nõidade seas võistlust ka tajuja Reili. Paljud inimesed on terve elu otsinud küsimustele vastuseid, kuid ei ole osanud neid leida enda alateadvusest. Selgeltnägija Reili õpetab, kuidas oma alateadvus üles leida ning sealt vastused saada. Vaata videot ja saa saladusele jälile!

„Tõde on, et olen armastuse kehastus.  Sellest ei ole kunagi puudu. Olen uskuja, looja ja liider. Ma juhin iseenda elu. Olen kõikvõimas!“ on Reili iseenda kohta öelnud. Tõepoolest, kui mõne naise pilk võib tappa, siis teeb seda kindlasti  Reili oma. Reili töötas aastaid välismaal, olles finantsmaailmas juhtival positsioonil. Mõned aastad tagasi naases ta kodumaale otsimaks uusi väljakutseid ja leidis tee enesearengu juurde. Igaüks on enda teekonnal ja miski pole vale ega õige! Igapäevaselt arendab ta endas eneseteadlikkust, kohalolemist – siin ja praegu olekut, aktiivset kuulamist, efektiivsete küsimuste esitamist. Tema siiras uudishimu ning soov päriselt teada ja mõista, on just see, mis annab Reilile võime näha ka peenemaid protsesse. Ta on suure südamega ja julge ütlemisega naine, kes aitab avada inimese silmad tema enda alateadvusesse. Reili leiab, et keegi ei peaks selgeltnägijalt küsima vastuseid olgu oma töö, äri või elu ja tervise kohta, sest igaühes endas on olemas kõik vastused. Mõnikord on lihtsalt temasugusel tundlikul inimesel võimalus ja au aidata need vastused esile tuua.

„Eesti selgeltnägijate tuleproov“ täna kell 20.00 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob detsembrikuu Sinu tähemärgile?