Homme
27. juun
14...18
11...16
Ülehomme
28. juun
15...19
9...14

Müstika

Venemaa selgeltnägija Darja Voskobojeva jõudis veel enne surma ennustada 2019. aasta kulgu 

Foto: Kuvatõmmis videost
14:01 09. jaanuar 2019
Autor: Seitsmesed

Venemaal tuntud ja saates "Selgeltnägijate tuleproov" osalenud selgeltnägija Darja Voskobojeva suri õigeusklike jõululaupäeval, 6. jaanuaril, kuid jõudis veel enne surma avaldada ennustuse, mida toob 12 sodiaagimärgile 2019. aasta.

JÄÄR  - sel aastal on nii võite kui kaotusi. Uued väljakutsed võivad olla huvitavad, kuid ka murekortse tekitavad. Ära anna lihtsalt alla, vaid usu iseendasse ja oma edusse. Ka kõige halvemas olukorras on positiivne pool.

SÕNN – ühe perioodi lõpp ja kokkuvõtete tegemise aeg. "Võid saada võimaluse, millest oled kaua unistanud või millele ei ole varem mõelnud. Siiski mõõda üheksa korda ja lõika üks kord enne, kui uuega alustad," hoiatas ennustaja.

KAKSIKUD – uus aasta tuleb parem kui oli 2018. aasta. Kaksikud on väga liikuv märk ja uuel aastal ei kao liikumine kuhugi. Pigem on seda veel rohkem ja  Kaksikutele see meeldib. "Näitad välja, mis puust sa tegelikult oled," lisas ennustaja.

Loe täispikka artiklit SIIT!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Kerro kuu