Marilyn Kerro: mida rohkemate inimestega puutume kokku, seda enam vajame kaitset

Seitsmesed

Selgeltnägija Marilyn Kerro jagas oma sotsiaalmeedialehel postitust soovitusega, et kõik inimesed vajavad kaitset. Mida rohkem erinevate inimestega kokku puututakse, seda rohkem kaitset on vaja, et mitte lasta mõjutada oma eluteed ja valikuid. 

"Paljud inimesed lähevad teadjate juurde "puhastuma", andes võõrale oma usalduse, eluenergia ning võime muuta eluteed. Mina selliseid viise heaks ei kiida, kuna tervendada, kaitsta saame end ainult ise. Kas keegi teab, tunneb Teid paremini kui Sina ise? Võõras keda kohtad esimest korda ei suudaks seda kunagi teha kuna inimese energia,loomuse kui ka füüsilise keha lugemine, tundma õppimine võtab aega," kirjutab naine. 

Kerro manitseb inimesi olema ettevaatlik kohtades, kus käiakse ja inimeste suhtes, keda usaldatakse. Eriti, kui tegu on lastega. Naine annab ka mõned õpetussõnad, kuidas igaüks end selles osas aidata saab: 

  • Voodialune olgu alati tühi, side emakese maaga peab olema puhas, et energia liiguks ka siis kui magame. Mida rohkem asju magamistoas hoiustate, seda rahutum on uni.
  • Igas majapidamises peaks olema pereõnne ning kaitseks pihlakaoks. Majaomanikud võiksid istutada selle väge täis puu sissesõidu juurde.
  • Hoide enda ja külaliste joogikruusid eraldi. Ka sinna talletub energia.
  • Koju tulles-minnes alati tervita teda. See loob sideme koduhoidjaga, mis kaitseb Sind ka siis kui oled eemal.
  • Hommikul on tähtis ärgata rahulikult, ehmumiseta. See loob eduka päeva ja valmistab keha paremini ette.
  • Kui magad öösel rahutult, ärkad tihti, aseta klaas vett voodi alla. Hommikul kalla vesi toalilledele. Seda soovitan teha täiskuu öö esimesest päevast, seitse päeva järjest.
  • Kui oled tööl ja käid kohtumistel, siis ära hoia tassi lahtiselt - kata see. Ka vesi salvestab energiaid.
  • Välisukse juurde on hea paigutada kivi labradoriit - see loob kaitse ning ei lase negatiivsusel ligi tikkuda. Kui külalised tunnevad peale kivi paigutamist Teie kodus end halvasti või närviliselt on see märk Teile - mitte kõik pole heade kavatustega!

Kommentaarid puuduvad