Täna
07. juul
16...20
11...16
Homme
08. juul
14...20
9...15

Meelelahutus

Nipid ja trikid! Kirsti Timmer annab nõu, kuidas rahaõnn oma õuele meelitada

Foto: Kristjan Lepp/Ajakirjade Kirjastus
13:13 21. jaanuar 2020
Autor: Seitsmesed

Saatejuht ja teletoimetaja Kirsti Timmer avaldab oma müstilistele teemadele pühendatud blogis, kuidas rahaõnn koju meelitada ja seda seal ka edukalt hoida. Kaardimoori sõnul ei tasu pidevalt kurta, et raha ei ole, sest siis ei saa seda kunagi ka päriselt olema.

"Rahast võib mõelda vaid nii: raha mul on, mu palk tõuseb pidevalt, mu sissetulekud kasvavad pidevalt, mul on alati tagavararaha, ma saan rahaliselt alati hakkama, mul on tasuv töökoht…," õpetab Kirsti ning manitseb suhtuma rahasse lugupidavalt. "Säti raha rahakotti alati sirgelt, mitte kägarasse. Pane rahatähed ühtmoodi. Hoia alati rahakotis natukenegi sularaha, ära lase kotil päris tühjana seista," õpetab ta ning lisab veel mõned nipid.

Pikemalt saad Timmeri nõuandeid lugeda tema blogist!

Tee tutvust ka Timmeri taroskoobiga ja saa teada, millised energiad sind alanud nädalal valitsevad SIIN!
 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!