Marilyn Kerro: kus on vastutus teadliku nakatamise eest?

uudised.ee

Selgeltnägija Marilyn Kerro jagab sotsiaalmeedia vahendusel oma mõtteid praeguse kriisiolukorra kohta. Kerro sõnul on koroona on termin, mida oleme kuulnud nüüdseks rohkem kui midagi muud. "Statistikad, surmad, levikud - seda kõike kuuleme söögi alla ning söögi peale," kirjutab naine. 

"Parim viis panna inimkond alluma on olnud juba ammustest aegadest paanika ning hirmu külvamine. Sellises olekus on inimene on kõige rohkem mõjutatavam. Kellele, millele on see kasulik ei ole kindlasti minu asi arutada. Igal inimesel on oma tõde ning uskumused ja neid tuleb austada."

Kerro lisab, et praegune olukord riigiti on erinev kuna kasutatakse erinevaid meetmeid viiruse leviku takistamiseks. "Kuid, kes on riik? See oleme meie, rahvas. Kas suudame olla kui üks ja aidata neid, kes nõrgemad ning ennast kaitsta ei saa? Alati on lihtsam ennetada, kui tagajärgi likvideerida. Kas suutsime ennetada või juba likvideerime? Kus on vastutus teadliku nakatamise eest (Itaalia võrkpallurid)? Kas mitte ei peaks tooma avalikkuse ette nimed, kes seda lubasid?" 

"Kui mina jääks “riigile“ võlgu oleks minu nimi kohe üleval tervele eestimaale vaatamiseks. Mulle öeldi, et käibemaksu saab hiljem maksta, võlglasi ei panda üles. Nii aitab riik omasid? Täname, sellest on kindlasti suur abi kõikidele, kes peavad väikest poekest lootes, et suurfirmad sind lihtsalt välja ei söö. Eesti on maailmakaardil nii väike riik, kus peaks olema hoitud see, mis oma. Kas eelistame eestimaist või hoopis pimesi lähme kaasa sellega mis odav ja masstoodangus arvates, et meie panus kuidagi ei loe ega lähe arvesse? Usun, et hetkel me likvideerime tagajärgi mis on pannud koormuse alla terve rahva töö, tervise ja rutiini," sõnab Marilyn.

Samas lisab selgeltnägija, et kindlasti toob selline "raputus “ kaasa ka midagi positiivset nagu väärtushinnangute ümber hindamine ning oma aja austamine. "Nii mōnigi meist leiab taas iseend ning hakkab mõistma ka ümbritsevat. Me kõik sõltume üksteisest suuremal või väiksemal määral ja elama peaks nii, et ei riku teineteise energiavälja ega tee teadlikult halba."

"Karma on sõna, mida paljud meist kardavad, kuid ei oska lahti seletada. Karma- tegu-tagajärg. Maailmas on loodusseadused rangelt paigas ning inimene on ainuke imetaja, kes hävitab iseend. Elades sümbioosis saaksime leida taas rahu, armastuse ja tasakaalu. Seda elades loodusega kui üks. Mida aeg edasi, seda rohkem kaugeneme sealt, kust oleme pärit," arutleb Kerro.

"Koroona tähendab krooni, millegi tippu. Oleme Hiina looma aasta alguses ning tundub, et see “tipp” ongi käes, kus meid sunnitakse vaatama tagasi, et teha vajalikud muudatused ja elukorraldused. Elame kellele? Millele? Kas oled oma eluga rahul? Kas elame ja käime tööl, et maksta lõpmatuid makse? Laename raha, mida meil tegelikult ei ole ning kasutame asju mida ei oma," kirjutab Marilyn.

Selgeltnägija on mitmelt tuttavalt kuulnud suurt ohet, et saaks selles languses vähemalt maksud makstud ja teda teeb kurvaks teeb, et oleme inimkonnaga nii kaugele jõudnud. "Orjastunud iseenda loodud süsteemi. Karantiini ajal võtke aega, et vaadata elus suuremat pilti. Mis on tegelikult tähtis? Kui oled hädas, kes aitab Sind? Keda teenid iga päev sina?" mõtiskleb ta.

"Paanikaks pole põhjust, kallid sõbrad! Austame teineteise piire, peseme käsi, vaatame enda sisse ning teeme vajalikud muudatused. Ning kui oleme aru saanud, tulevad ka muudatused suures pildis. Saun, jalutuskäigud metsas, merevesi, meresool, mesi ja kõik vanaemade nipid on hetkel kasulikud. Olen kodus, kus ema, õed ja lapsed jooksevad ringi. Pere pole ammu koos veetnud kvaliteetaega kui nüüd. Tänan kõrgemaid, et sain meeldetuletuse mis tähtis ja mis vajab muutmist. Hoidke end ning oma peret ning kui tuleme kriisist välja, saame näha kes aitas meid," jääb Marilyn Kerro positiivseks.

Kommentaarid puuduvad