Kirsti Timmer: selgeltnägija ei ole ori, kes peab sulle niisama võimatuna näivaid vastuseid jagama

uudised.ee

Kirsti Timmer tunnistab, et väljend "tasuta lõunaid ei ole olemas" kehtib ka selgeltnägijate töö osas. Üks inimene olla talle kirjutanud, et selgeltnägijad ei tohiks oma aja energia ja töö eest raha küsida. Timmer sellise väite peale vastust võlgu ei jäänud.

Timmer kirjutab oma blogis, et selgeltnägemine on anne, mis on palju haruldasem kui joonistamisoskus, musikaalsus või kirjutamisoskus. "Need eelpool nimetatud anded on kõik tasustatavad. Maalikunstnikud küsivad üüratuid summasid, kirjanikud müüvad oma fantaasiat, laululooming on tasustaud. Me keegi ei kujuta ette, et saaksime neid kunste nautida tasuta.

Psühholoog käib koolis ja saab hiljem oma töö eest palka. Terapeudid, ka kristallidega ravitsejad, loomulikult tasuline. Aga inimene, kellele on antud näha rohkem kui teistele, vot tema peab kõiki niisama aitama," lisab ta. 

Naine avaldab, et talle saabuvad postkasti pidevalt kirjad sisuga: “Kas mu firma kasum tõuseb sel aastal märgatavalt? Ega mu aktsiad ei kahane? Kas see konkreetne inimene tõstab meie sissetulekut märgatavalt? Kas ma olen sel aastal edukam, parem, rohkem tähelepanu keskpunktis? Kas ma palkan selle või teise inimese? Kas mu maja müügist saadav tulu katab mu unistused? Kas ma teenin lahutusega piisavalt, et toime tulla? Kas arstid suudavad ravida mind terveks ravimatust haigusest? Ma pole saanud lapsi, kuidas ma saaksin? Kas ma saan?"

"Kõik need soovid, mis on orienteeritud oma sissetuleku kasvatamisele, nendele ei saa vastuseid majandusanalüütikult. Mina aga annan need. Mina näen läbi petuskeemid ja valed otsused. Mina näen neid vastuseid. Mina näen, mis saab. Mina näen, kas arstid saavad sinuga hakkama või ei," kirjutab Kirsti. 

"Aga kas peaksin seda niisama tegema? Oma pere arvelt? Oma vaba aja arvelt? Oma lillede istutamise arvelt? Koristamise arvelt? Metsas kolamise asemel loen niisama sinu tulevikku? Vaatan, kuidas sul parem ja kasulikum on. Halloo! Ei tee! Miks ma peaksin? Ja need kirjad saabuvad kogu aeg. Inimesed ei vali aega, nad kirjutavad öösel, järjepidevalt ja nõuavad vastuseid. Kohe!" tõdeb naine. 

Kirsti lisab, et maagia ei ole kunagi olnud tasuta vastuste saamine. "Vanad eestlased viisid andameid ohvrikivile, sest muidu vastust ei saanud. Karistada said! Midagi soovisid, siis pidid midagi ikka vastu andma."

"Sa oled ahneks läinud, sa oled omakasupüüdlik, kui arvad, et selgeltnägija on sinu teenistuses ori, kes peab sulle niisama võimatuna näivaid vastuseid jagama. Selleks, et sinul paremini läheks ja teaksid, kas elukaaslane armastab sind või ei," pahandab Kirsti Timmer.

"Jah, me kõik eksime vahel, mõnda inimest ei näegi ja kõiki vastuseid ei pea alati saama, aga me aitame sind ja ma olen päästnud inimesi ning aidanud sündida lastel, kes poleks muidu sündinud. Selgeltnägemine on anne ja see on väärtuslik. Ära küsi, kui sa pead seda igapäevaseks ja niisama saadavaks vastuseks. Saa siis ise hakkama!" 

Vaata, mida ennustab taroskoop Sinu tähemärgile!

Kommentaarid puuduvad