Kirsti Timmer: naiste keskeakriis väljendub tüdimuses

uudised.ee

Pole vast kellelegi mingi saladus, et kui mees võtab noorema naise, ostab keskealisena mootorratta või midagi muud säärast, tuuakse kohe põhjuseks keskeakriis. Kaardimoor Kirsti Timmer kirjutab aga oma blogis, milline on naiste keskeakriis.

Kirsti sõnul tähendab meeste puhul keskeakriis segadust – täna tahan seda, homme enam mitte, ülehomme vist tahan jälle. Naiste keskeakriis aga väljendub tüdimuses. 

"Naised tulevad mu juurde ja ütlevad, et "mul on maailma parim mees, mul pole talle ainsatki etteheidet, aga mul on igav!" Keskeakriisis naine vajab põnevust. Kirge. Tähelepanu. Ja seda mitte oma mehelt," kirjutab Timmer.

Tema sõnul kipuvad keskeakriisis naised armuma ja seda täiesti valesse mehesse. "Tihti seiklejasse või teise suhtes olevasse inimesse, kellel pole plaanipojukestki kodust ära tulla, aga keskeakriisis naine seda ei usu. Tema sukeldub pea ees seiklustesse, armub kõrvuni, kaotab meeletult kehakaalu, puhkeb õitsele... Ja sellega asi piirdub. Tegelikult ei järgne enamasti midagi muud, see tähendab positiivset."

Kirsti kirjutab, et tema juurde jõuavad ka nende naiste mehed, kes on maha jäetud ja kelle südamed on murtud. "Jaa, teie mehed nutavad mul siin, nende maailm on kokku kukkunud ja nende ainus küsimus on, et kas mu naine tuleb veel tagasi."

Loe täispikka mõtteavaldust Kirsti blogist.

Kommentaarid puuduvad