Homme
24. jaan
1...4
-2...2
Ülehomme
25. jaan
0...3
-1...2

Meelelahutus

Suur nõidade tüli: endiste sõbrannade Marilyn Kerro ja Kirsti Timmeri vahelt on läbi jooksnud must kass

Foto: Delfi
12:56 11. detsember 2020
Autor: uudised.ee

Aastaid sõbrannad olnud Marilyn Kerro ja Kirsti Timmer ei ole juba mitu kuud omavahel suhelnud. 

Selgeltnägija Marilyn Kerro (32) ja musta nõia Kirsti Timmeri (48) vahelt jooksis läbi must kass – nad on Facebookis eemaldanud teineteise oma sõbralistist ja Marilyn ei käinud Kirsti raamatu "Taroskoop 2020" esitlusel, kirjutas Kroonika

"Me tõesti ei suhtle enam mõnda aega. Mina ei ole enda arvates Mari­lyniga tülis, tema blokeeris mind oma sõprade seast ära. Rohkem ei olegi mul midagi öelda, kui et oma must pesu pestakse kodus, mitte teiste ees," sõnab Kirsti.

 

Refereeritud artikkel Kroonikast


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!