“Eesti selgeltnägijate tuleproov” alustab täna! Võistlustulle astuvad maagid koos oma õpilastega Galerii!

uudised.ee

Täna alustab TV3 eetris „Eesti selgeltnägijate tuleproovi" uus hooaeg, mis tuleb seekord pisut teisiti! Nimelt astuvad müstikalahingusse tugevaimad nõiad, šamaanid, ravitsejad, tunnetajad ja maagid koos oma õpilastega! 

Juba mõnda aega on kogenud maagid ja selgeltnägijad koolitanud oma järeltulijat ning kõik ülesanded, mis lahendamist nõuavad, võetakse ette koos. Uuel hooajal on vaatajate ees Eesti nõidade uus põlvkond, kelle seas on tähti, mis löövad särama ehk eredamaltki kui oodata oskaks. Teleekraanidel saab olema tuleproov, mida pole varem nähtud! 

Uuel hooajal on selgeltnägijate seas juba sellised tuntud näod nagu Anzori, Evald, Geiti, Ervin ja paljud teised. 

Õpilased:

Nõid-kaardimoor VICERY

Nõid-kaardimoor Vicery on särav talent eelkõige just erinevate taro kaartide lugemises. Lisaks tegeleb ta ka ruunide ja reikiga. Tal on palju kliente ja tema nimi, eriti slaavi ringkondades, tutvustust ei vaja. Põhilised teemad, millega tema poole pöördutakse, on suhted, armastus ja karjäär. Vicery on pärit Tallinnast ja ta usub, et selle aasta saate võidab naine. Või õigemini – seda usuvad tema kaardid. Eks saab näha!

Bioenergeetik-ravitseja ALEXANDER

Bioenergeetik-ravitseja Alexander kiirgab oma vaimuenergiat maailma, püüdes nõnda reaalsust mõjutada. Ta on pärit Venemaalt, aga on siia elama kolinud. Alexandri ema on samuti ennustaja ja tema peamiseks tööriistaks on kohvipaks. Ka Alexander suudab kohvipaksult infot lugeda, kuid oma suurimaks tugevuseks peab ta oma võimet tajuda. Alexandri üks õpetajatest ja toetajatest on „Eesti selgeltnägijate tuleproov 2019“ finalist selgeltnägija Oksana. Sedasorti tugev abijõud annab Alexandrile teistega võrreldes kindlasti parema positsiooni. Aga kas piisava, et tulla selle aasta saate võitjaks

Selgeltnägija MADLEEN

Selgeltnägija Madleen on taro kaartide asjatundja. Lisaks kasutab ta vajadusel ka pendlit. Oma võimetest on ta teadlik olnud juba lapsepõlvest alates, aga teadlikult on ta nende arendamisega tegelema hakanud just viimasel ajal. Madleen tahab tulevikus hakata inimesi nii või teisiti aitama. Sellise lubaduse andis ta ka ühele oma parimale sõbrannale, keda kahjuks meie hulgas enam ei ole. Kuid lubadus on antud ja seda kavatseb Madleen kindlasti ka täita.

Šamaan THOR

Šamaan Thor tunneb ruunimärke ja kasutab šamaanitrummi. Thor on esoteerikamaailmas olnud pikki aastaid. Võib öelda, et selle teema vastu tundis ta huvi juba sügaval nõukogude ajal. Kuid siis oli see eri teemade vahel laiali laotunud. Nüüd on peamine huvi šamanism ja sellega seotud maausk. Thor on ka maailmas palju ringi käinud, et näha ja õppida teistelt šamaanidelt. Tänasel päeval on tema üks leivanumbreid oskus lugeda ruunimärke.

Tajuja EHA

Tajuja Eha näeb unes ette olukordi, mis hiljem ilmsiks saavad. Ta on pärit Pärnu lähedalt ja töövahenditest kasutab ta vajadusel pendlit.

Tunnetaja KRISTELLE

Tunnetaja Kristelle tunneb hästi kivide maagilisi omadusi. Oma jõudu käib ta ammutamas naiste väelaagrites. Kuigi ta hindab sealseid õpetajaid kõrgelt, kinnitab ta siiski, et kõige rohkem usaldab ta iseennast. Tema motoks on olla hea, siis on ka ümbritsev maailm elamiseks parem koht, sest õhus on palju positiivset energiat.

Teadjanaine TIIU

Teadjanaine Tiiu tuli saatesse Pärnust. Esoteerikaga on ta kokku puutunud rohkem kui 11 aastat. Või pigem peab ütlema, et ta on kõik need aastad selle teemaga üsna aktiivselt tegelenud. Ta on erinevatel aegadel inimesi vastu võtnud ja ta teeb seda veel tänagi. Ta kasutab pendlit, kuid püüab ka tajuda. On osalenud erinevatel šamaaniüritustel ja saanud õpet oma ala suurtelt meistritelt.

Kanaldaja-ingliterapeut KREDILY ALESTRA

Kanaldaja-ingliterapeut Kredily Alestra kompab kehaga nähtamatut infot ja püüab seda siis sõnadesse seada. Täna elab ta Soomes, kuid aeg-ajalt satub siiski ka Eestise, sest osad kliendid on siinpool lahte, aga paljud juba ka sealpool kaldal. Kredily Alestra teeb koostööd inglitega, kes tema tegemistel silma peal hoiavad ning tajuja seljatagust kindlustavad.

Tunnetaja ALLAN

Tunnetaja Allan tajub nähtamatuid energiaid kogu oma kehaga ning üritab neid siis lahti mõtestada. Oma erilisust mõistis ta juba varakult, kuid ei osanud seda täpselt kanaliseerida. Nüüd on tal siht selge ja üsna tõenäoliselt on oodata suurt arengut ja silmapaistvat teekonda esoteerika rajal.

Selgeltnägija MERILY

Selgeltnägija Merily valis ise maag Geiti oma õpetajaks. Merily tajub nähtamatuid energiaid ja kontrollib infot kaartidega. Tema teekond esoteerika vallas on olnud hämmastavalt kiire ja edukas. Põlvneb ta ju väärikast selgeltnägijate sugupuust, kus vanaemal olid võimed ja ka tema ema, selgeltnägija Kirsti Timmer, on üks Eesti tunnustatumaid oma ala tegijaid. Loodame, et jalajäljed mis ees lähevad, jäävad juba saatesarja jooksul meie andkale selgeltnägijale kitsaks.

 

Õpetajad:

Gruusia maag-esoteerik ANZORI

Selgeltnägijate tuleproovi eelmise hooaja võitja Gruusia maag-esoteerik Anzori nägi oma tulevaste õpilasete vaime küünlaleegis ja otsis nad siis reaalsest maailmast üles. Kuid kelle valib ta lõpuks oma õpilaseks, kellega minna võiduka finaalini välja, see selgub saates.

Šamaan EVALD

Selgeltnägijate tuleproovi 2018. aasta võitja šamaan Evald võttis õpilase leidmiseks ette üleriigilise tuuri. Ta käis nii Lõuna-Eestis, Saaremaa kui ka Virumaal, kuid õpilase leidis ta üsna ootamatust kohast. Kus kohast, see selgub juba saatest.

Bioenergeetik ERVIN

Bioenergeetik ERVIN on „Eesti selgeltnägijate tuleproovi” saates osalenud juba mitmeid kordi ja peab tunnistama, et väga edukalt. Finaali uks on jäänud mehe ees aga siiani suletuks, kuid nüüd tuleb ta kogenenuma ja enesekindlamana tagasi. Kas finaaliuks peab survele vastu ka sel korral või näeme võitjakarikat just bioenergeetik ERVIN-i õpilase käes.

Nõid-teadjanaine HELVE

Ühes varasemas saates erakordseid võimeid demonstreerinud nõid Helve on pärit Põltsamaalt. Seal on ta toimetanud ja üsna palju oma aega ka õpetamisele pühendanud. Oskus õpetada ja õpilast suunata on kahtlemata tema üks suurimaid tugevusi võrreldes teiste õpetajatega. Kuid kas sellest oskusest, teha koostööd, piisab, et jõuda finaali ja viia koju hinnaline kristallkäsi, see selgub juba saadetes.

Hing FEKELI

Selgeltnägijate tuleproovi ajaloo üks eredaim täht hing Fekeli on siiani paljude televaatajate lemmik. Just tänu televaatajatele sai ta ka kutse selle hooaja õpetaja kohale. Hing Fekeli ei tegele musta maagiaga, selles vallas tal kogemused puuduvad, sest inimeste aitamiseks on mustast maagiast palju tõhusamaid vahendeid ja meetodeid. Hing Fekeli teeb kõike südamega ja see peegeldub ka tulemustes. Võib ka etteruttavalt öelda, et tema poolehoidjad ei pea kahetsema.

Maag GEIT

2021. aasta „Eesti selgeltnägijate tuleproovi” saate võitjale Gruusia maag Anzorile visa konkurentsi pakkunud maag Geit ei olnud kaugel tulemusest, et viia ise koju saate võidukarikas. Ta suhtub ellu sügava rahuga. Nii on tema õpetuski seotud rahu ja tasakaaluga. Kuid õpetajana ootab ta oma õpilastelt palju ja nii võib see teekond olla täis pingeid ja emotsioone. Kes tema õpilastest murduvad ja kes pääsevad lõpuka võiduni, selgub saatest.


 

[gallery ids="421386,421387,421388,421389,421390,421391,421392,421393,421394,421395,421396,421397,421398,421399,421400,421401,421402,421403,421404,421405,421406,421407,421408,421409,421410,421411"]

Kommentaarid puuduvad