Selgeltnägija Merily Timmeri sooritus pani nõiasaate žürii uhkust tundma! Bioenergeetik Ervin: ta on väga tugev tegija!

uudised.ee

Esmaspäeval startis "Eesti selgeltnägijate tuleproovi" verivärske hooaeg, kus teiste seas asus müstikalahingusse Kirsti Timmeri tütar Merily Timmer.  Merily sai esimese ülesandega suurepäraselt hakkama ning žürii näeb naises enesekindlust ja suurt potentsiaali.

Esimeses saates tuli sooritada juba vaatajatele tuttav pildiülesanne, mille abil kontrolliti, kuidas üks või teine osaline töötab. Selgeltnägijate ees oli kolm lapsepõlvefotot, millest ühel Stalin, teisel Mart Sander ja kolmandal Marilyn Monroe.

"Kes on surnud, see ei räägi lihtsalt enam," ütleb Merily, kes proovib žürii pingsa pilgu all tunnetada pildil olevaid energiaid. Nõiasaate žüriisse kuuluvad kogenud ja juba eelmistest hooaegadest tuttavad bioenergeetik Ervin, hing Fekeli ja nõid-teadjanaine Helve, kellest saavad asjade arenedes ka noorte selgeltnägijate mentorid.

Oskus surnute maailmaga suhelda ongi Merily üks tugevusi. "Olin kuueaastane kui ma esimest korda nägin vaimu," selgitab naine, kes ei saanud toona absoluutselt aru mis asi see on ja miks keegi teine seda ei näe. 

Sealt see kõik pihta hakkaski ning tänaseks on Timmer oma oskustega väga palju tööd teinud. "Elada kuskil surnute maailmas ei ole okei" ütleb ta. Merily sõnul ei tohiks surnute külge kinni jääda ja tuleb aru saada, et elu on siin ja praegu. 

Kui järg jõuab multitalent Mart Sanderi fotoni ütleb Merily, et tegemist on väga tugeva karakteriga, kes teab, mis ta teha tahab. "Ta on oma elus mingisuguse väga olulise asja pausile pannud ja võtnud ette hoopis mingi uue tegevusvaldkonna." 

Stalini foto puhul mõistab Merily koheselt, et tegemist on surnud energiaga. Teda tabab kõhedustunne ning oma vaimusilmas näeb ta mingit väga inetut intsidenti. "See poiss ei meeldi mulle üldse," põrutab Timmer ja ütleb, et ei taha seda inimest üldse vaadata.

Merily mentoriks saates saab maag Geit, kes jäi viimases selgeltnägijate hooajas napilt alla Gruusia maagile Anzorile.

"Ma loodan, et töö mentoriga on viljakandev," räägib Merily, kes kohtus Geitiga esimest korda just esimese katse ajal.

Sarja uus hooaeg tuleb erakordselt põnev, sest vaatajatele läbi erinevate saatehooaegade juba tuttavaks saanud parimad nõiad, maagid, šamaanid ja selgeltnägijad hakkavad nüüd endile väärikat järelkasvu otsima. Saatejuht Eve Kallaste sõnul annavad kogenud õpetajad Eestimaa inimeste kummalisi, müstilisi, aga ka traagilisi lugusid lahti harutades innukatele algajatele edasi nende endi erilisi oskusi ja maagilisi saladusi. 

"Eesti selgeltnägijate tuleproov" on eetris esmaspäeviti kell 20.00!

[embed]http://www.tv3play.ee/play/11448454[/embed]

Kommentaarid puuduvad