Marilyn Kerro TV3 eetris linastuvast skandaalsest Meghani ja Harry intervjuust: siin on midagi suuremat veel tulemas!

uudised.ee

Selgeltnägija Marilyn Kerro avaldas oma YouTube'i kanalil video, milles lahkab tarokaartide abil põhjalikult täna TV3 eetris linastuvat prints Harry ja tema abikaasa Meghan Markle'i skandaalset intervjuud Oprah'le.

"Mul on tugev tunne, et see ei ole viimane asi, mida nad välja ütlevad," arvab Kerro ja lisab, et kuigi kuningakoda pole sel teemal palju sõna võtnud, siis kuninganna Elizabethi poolt peaks tulema ärev sõnavõtt. "See ei jää viimaseks väljaütlemiseks," sõnab Marilyn.

Kuningakoda näeb, et noorpaar on end ise halba olukorda pannud ja monarhid endal süüd ei näe.

Meghani ja Harry elu USA-s ei ole aga lilleline ning Kerro näeb probleeme, mis on seotud elukohaga. "Vaja on raha ja juriidilist nõustamist - see saab Harry jaoks olema õudusunenägu ning probleemid jätkuvad," kardab nõid, et asi läheb hullemaks. "Mul on tunne, et nad tahtsid lihtsalt sellest süsteemist välja saada ja nüüd on vaja hakata uuesti särama," ütleb Kerro ja lisab, et temal ei ole noorpaari kohta midagi halba öelda.

Järgmise kolme kuni kuue kuu jooksul üritab kuningakoda küll suhteid klaarida, kuid Meghan ja Harry on võtnud sõjalise positsiooni. Kerro sõnul süüdistab Harry oma isa või vanaisa. "Siin on midagi suuremat veel tulemas, kuhu kuninganna vahele astub," ütleb ta.

Kas Harry ja Meghani suhe põhineb armastusel või on midagi muud mängus?

"See liit põhineb siiski armastusel." Kerro kaardid näitavad, et noored olid tuttavad juba palju varem kui avalikkusele teada. 

Selgeltnägija sõnul on tegemist tugeva paariga, kelle puhul lähitulevikus lahkuminekut ta ei näe. Kerro ei näe, et Meghan üksi oleks mõjutanud kuidagi Harry suhteid perega. Mina ei näe lähitulevikus, et see paar läheks lahku.

„Oprah´ suur intervjuu Meghani ja Harryga“ on TV3 eetris täna kell 20.30!

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=GWUN6QHztzg[/embed]

Kommentaarid puuduvad