Kirsti Timmer enda võimetest: alaealistega ja halvaga ma ei tegele

Duubel

"Duubel" on täna müstika lainel, sest stuudios olid viiendat ja kuuendat põlve nõiad ehk ema ja tütar - Kirsti ja Merily Timmer. Saatejuhid uurisid, kust siis naiste eriline vägi pärineb, palju koos tööd tehakse ning miks otsustas Merily nõiasaatest osa võtta.

"Alaealistel on kaitse peal ja kui ma sealt läbi lähen, siis ma saan karistada," ütleb Kirsti, kes tunnistab, et on selle reegli vastu paar korda eksinud ja peale seda neli päeva voodis haige ning valudes olnud. "Igal ühel on asjad, mida tohib teha ja mida ei tohi teha," aktsepteerib ta ja lisab, et igaüks elab oma elu. "Mina võin öelda, mis saab ja kas saab, aga mina kellegi elu ei muuda."

Konkreetselt sellest, millal inimene ära sureb, räägib Kirsti ainult teatud juhtudel. Kui inimene põeb 4. staadiumi vähki ja tahab teada, kas ta jõuab veel midagi kindlat ära teha oma elupäevade jooksul, siis Kirsti aitab ja annab nõu. Ent kui tema juurde saabuvad lihtsalt uudishimulikud, kes uurivad, millal nad surevad või mis on elu mõte, siis Kirsti selliseid vastuseid ei jaga. Timmeri sõnul peab igaüks elu jooksul ise oma elu mõtte välja nuputama - selleks ju elataksegi.

"Eesti selgeltnägijate tuleproov" on TV3 eetris esmaspäeviti kell 20.00 ja saated on järele vaadatavad SIIN.  

[embed]http://www.tv3play.ee/play/11533670[/embed]

Kommentaarid puuduvad