Selgeltnägija Marilyn Kerro koroonast: 2023. aastal saame enam vähem tavapäraselt elada

uudised.ee

Marilyn Kerro läkitas oma kanalile järjekordse video, milles räägib lähemalt kui kaua ühiskond veel koroonaviirusega silmitsi peab seisma. Nõia sõnul me lähiajal sellest haigusest ei pääse, lained jätkuvad ning kergemalt saame hingata alles 1,5 aasta pärast.

Selgeltnägija Marilyn Kerro jagab igal nädalal oma YouTube'i kanalil ennustusi erinevatel teemadel. Seekord puudutas naine ühe teemana endiselt koroonaviirust, mille taandumist ta veel lähikuudel ei näe, kuid mis peaks kontrolli all olema kindlasti kolme aasta pärast. "Kolmanda aasta lõpus on meil juba päris hästi.Tuleb midagi uut, aga mitte nii tugevalt," lohutab nõid.

"Järgmine aasta läheb veel tugevamaks ja seadused ka. Fakt on see, et paljud lihtsalt kaotavad töö ja eluaseme," räägib Kerro imestades, et selleks ajaks peaks ju ometi suur osa elanikkonnast juba vaktsineeritud olema. "Ta jääb lainetama. 2023. aasta lõpp on juba päris hea. Me ei ole haripunktis veel." Kerro sõnul ilmneb seoses vaktsiinidega mingi informatsioon ja vaktsiinitootja vastu minnakse kohtusse. 

Kuna viirus veel niipea ei taandu, siis võiks arvata, et reisimine on inimeste jaoks pigem tagaplaanis, kuid nii see ei ole. "Ma ei näe, et suur reisimine ära jääks," ütleb nõid ja lisab, et paljud on selle poolt ja paljud vastu.

Kerro kaardid näitavad, et ka maskikandmine väheneb. "Mul on tugev tunne, et järjest rohkem riike hakkab maskidest loobuma. Mõned kaardid viitavad loobumisele," mõtiskleb naine ja ütleb, et nendeks riikideks võivad olla Norra või Rootsi.  

"Mingi tähtis riigipea sureb koroonasse," ennustab Kerro ja lisab, et riigipea näol on tegemist koroonaskeptikuga. 

"2023. aastal saame enam vähem tavapäraselt elada," teatab nõid enesekindlalt.

Koroonaviirus pole paraku kõik, mida Kerro näeb. Kaardid näitavat veel mingit haigust, mis tõstab pead, kuid ei mõju nii laastavalt nagu Covid-19. "Mingi vana asi tuleb uues kuues tagasi," räägib ta ja kahtlustab, et tegemist on tuulerõugetega. Kui siiani on tuulerõuged lastele pigem ohutud olnud, siis tulevikus võivad inimesed vajada vaktsiini ka selle tõve vastu.

Kommentaarid puuduvad