Nõid Marilyn Kerro ärimagnaat Elon Muskist: ta hakkab looma mingit uut valuutat

uudised.ee

Marilyn Kerrol on traditsiooniks saanud vaadata igal nädalal, mida räägivad tarokaardid erinevatel teemadel. Seekord võttis nõid oma YouTube'i kanalil vaattluse alla meie aja geeniuse, investori, leiutaja ja ärimagnaadi Elon Muski, et välja selgitada, kas ja millal mees esimesed inimesed Marsile saadab.

Elon Musk on Lõuna-Aafrika päritolu mees. hästi hingeline. Väga suur side peaks tal olema naisterahvaste ja emaga. 

"Kohe tulevad hästi suured rahakaardid ja surmakaart on kohe kõrval, viimane võib näidata ka mingit langust," ütleb Kerro, et Muski puhul tähendab languse kaart pigem millegi uue algust. "Näitab, et hakkab mingit uut valuutat looma, midagi täiesti enneolematut, aga see ei taha hästi läbi minna," ütleb Kerro, et valitsused ja riigid on sellele vastu.

"Aga mees on kaval," ütleb Kerro ja lisab, et Muskil õnnestub juba enne midagi ära teha kui kriips peale tõmmatakse. Elon Muskil naine kinkis talle äsja poja, kuid Kerro sõnul näitavad kaardid, et nad lähevad peagi lahku. Lisaks tundub nõiale, et keegi kaebab Muski peagi kohtusse ja sellest tuleb hästi suur poleemika.

Elon Musk plaanib küll inimesi Marsile saata, kuid Kerro seda lähiajal juhtumas ei näe. 

"Ma ei taha isiklikuks minna, aga tal on tulemas mingi terviserike," ütleb Marilyn, kes vaatab Muski 15 aasta perspektiivi. "Ma ei tea, mis aastaks ta seda plaanib, aga ma seda lähiajal küll ei näe. Ma ei näe siin ühtki välismaa kaarti, mis viitaks inimese Marsile saatmisele," selgitab Kerro, et 2026. aastal tema inimeste reisi Marsile ei näe. "Mina näen ikkagi, et ta hakkab mingisuguse rahaga tegelema, uue valuutaga. Ja tal endal viskab ka terviseprobleemid sisse, mis võib teda töölainelt tagasi tõmmata." 

Kerro sõnul näitavad kaardid, et Musk on sõltuvuste küüsis ja mingi isiklik teema paistab emaga olevat.

Kommentaarid puuduvad