Homme
24. juun
20...28
15...20
Ülehomme
25. juun
20...28
14...19

Meelelahutus

Fotod! "Selgeltnägijate tuleproovi" võitnud nõid Alisa on kaotanud kehakaalust üle 10 kilo

Foto: TV3 (2017)
12:18 29. mai 2021
Autor: uudised.ee

Telesaate "Selgeltnägijate tuleproov" 2017. aasta võitja nõid Alisa Verde teatab oma sotsiaalmeedias, et on kaotanud kehakaalust aastaga üle 10 kilo.

"Miks nii külm ja suvi ei tule? Sest sa peidad rasvarulle suurte kampsunite all ja ei julge hakata lahti riietuma. Kes julgeb - tubli, kes ei julge ja tahab alla võtta - welcome," kirjutab esialgu Alisa enda Instagrami postituses.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alisa Verde (@estonian21)

Alisa tunnistab, et esimest korda hakkas ta mõtlema rasvadest siis, kui ta oli 13-aastane. "Riided, mida varem minu õde mulle andis, jäid nüüd kuidagi imelikult istuma. Minu õde on minust 10 aastat vanem ja umbes 10cm lühem. Ma hakkasin aru saama, et enam mulle ei sobi tema riiete suurus ning midagi on valesti," tõdeb nõid.

"Sealt hakkas pihta lõpmatu võitlus kaaluga, isuga, ülesöömisega ja kriitikaga. Ma olen 173cm pikk, minu maksimaalne kaal oli ca 73kg, mis minu kehaehituse (asteenik) jaoks on palju. Olen pendeldanud 10kg võrra edasi-tagasi mitmeid kordi, mis kajastus ka nahal ja muidugi ka tervisel," lisab ta.

Muu hulgas tunnistab Verde, et ta on aastate jooksul proovinud kõiki dieete - vererühma, Jaapani, Atkinsi, vedel dieeti jpm.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!