Kirsti Timmer soovitab: küsige alati terapeudilt tunnistust

uudised.ee

Selgeltnägija Kirsti Timmer kirjutas sotsiaalmeedias, et naudib taaskord koolis käimist. Samuti tegi ta ühe olulise soovituse.  

Naise sõnul peaksid inimesed uurima, kes neile teraapiat teevad. "Jälle üks koolipäev seljataga. Ikka selleks, et omada ka vastavat haridust ja tunnistust inimese sügavaimates hingesoppides sorimiseks, probleemide avastamiseks, teadvustamiseks ja lahendamiseks. 1,5 aastat veel minna. Täna tuli juttu ka fake konstellööridest, kes korra on ise kogenud ja asuvad teraapiat tegema. Armsad inimesed, küsige alati terapeudilt tunnistust. Olgu ta kui tore ja äge inimene, küsige tunnistust, tegu on teie alateadvuse ja psüühikaga tegelemisega. See ei ole mäng. Ma olen seda meelt, et inimene peab olema pidevas arengus, vaid nii on endaga huvitav olla ja nii oled ka teiste jaoks põnev vestluspartner.
Ma olen väga uhke, et ma möödunud sügisel taas kooliteed alustasin, ei ole päevagi kahetsenud ja arvan, et need kaks aastat ei jää viimaseks. Inimene on nii põnev õppematerjal," kirjutas Timmer. 

Kommentaarid puuduvad