Täna
27. juun
14...18
11...16
Homme
28. juun
15...19
9...14

Muusika

EKSKLUSIIV! Armin Van Buuren: reisimine on minu jaoks töö, muusika mängimine aga hobi

15:01 03. juuni 2015
Autor: Siim Sups

Äsja Eestis oma megashowga esinenud Armin Van Buuren andis "Suvistele seitsmestele" eksklusiivse intervjuu. Tantsumuusika kuningaks tituleeritud DJ rääkis meile, et tema graafik on äärmiselt tihe ning põhiliselt möödubki tema aeg esinemiselt esinemisele sõites. Näiteks Eesti kontserdilt sõidab mees kohe tagasi Hollandisse, sealt edasi Rumeeniasse ja siis Ibizasse.

Oma lavashows kasutab Buuren maailma parimaid tehnilisi lahendusi, tema kätel on näiteks andurid, millega ta kontrollib ekraanidel olevaid visuaale, pürotehnikat ning DJ pulti. Muusiku sõnul meeldib talle selliseid seadmeid arendada ja nendesse investeerida. Kui esimesele kohale jääb siiski muusika. Buureni moto on, et kui muusika on halb, siis visuaalne pool ei muuda seda kuidagi paremaks.

Vaata videost, mida teab Buuren Eestist ning kuidas megastaar oma muusikat loob ning millest inspiratsiooni saab. 

 


Kommentaarid

Kommentaare 1
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
MAksim 16:07 04. juuni 2015
palun öelge, mis on videos kõlava loo nimi

Kerro kuu