I Wear* Experiment tegi loole “I’m Loving It” mõnusalt koduse muusikavideo

Seitsmesed

Ansambel I Wear* Experiment avaldas mõnusa koduvideo loole "I’m Loving It", kus saab näha bändi seiklusi Aasia tuuri jooksul.

I Wear* Experimenti debüütalbumi "Patience" viimane lugu ja ka viimane singel "I’m Loving It" on saanud visuaalse väljundi, mille filmis ja pani kokku bändi helimees Meelis "Melcu" Lusmägi. Videomaterjal võeti üles bändi esimese Aasia turnee käigus. Aasiasse naaseb I Wear* Experiment taas juba selle aasta sügisel, vahendab Menu.

""I’m Loving It" on meie enda suur lemmik ja tean, et räägin siinkohal kogu bändi eest," kinnitas Hando Jaksi. "Loos löövad kaasa ka Robert Linna ja Jaan Varts. See on esimene meie lugu, mille legendaarne USA raadiojaam KCRW oma eetrisse võttis ja kus seda ka päris tihti mängiti."

Juba täna õhtul esineb I Wear* Experiment Õllesummeri TV3 pealaval, vahetult enne peaesineja Kasabiani.

Foto: Renee Altrov

[embed]
class="advertising--side js-advertising js-side-advertising lazyload advertising--first">

Kommentaarid puuduvad