Homme
16. nov
4...10
2...8
Ülehomme
17. nov
4...8
-1...7

Muusika

Vaata! Eestlastest rändajapaari Katri ja Juhani kaunis hingesugulus kajastub imelises muusikavideos "All I ever wanted"

17:10 07. september 2017
Autor: Seitsmesed

Blasterjaxx & Tom Swoon'i uues muusikavideos "All I ever wanted" on peategelasteks armastajate ja justkui hingesugulaste paar Katri ja Juhani, kes on tuntud ka kui eestlastest kutselised rändajad. Eesti paar Katri Palm ja Juhani Särglep peatuvad tasuta parimates hotellides ja jagavad oma seiklusi läbi imeliste reisivideote internetis. See on nende töö ja kutsumus ning paar propageerib ka teistele julgust oma unistusi teoks teha. Vaata ja kuula, kuidas meeldib?

Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob novembrikuu Sinu tähemärgile?