Homme
22. okt
9...13
0...10
Ülehomme
23. okt
10...12
7...11

Muusika

EV100 auks sündis uues seades ja armsas pildis legendaarne lugu "Maa tuleb täita lastega"

18:30 23. oktoober 2017
Autor: Seitsmesed

Armastatud Eesti lauljad tegid Eesti Vabariigi 100. sünnipäevaks uue seade ja muusikavideo legendaarsele laulule „Maa tuleb täita lastega“.

Laulu esitavad Toomas Lunge, Lenna Kuurmaa, Ivo Linna, Birgit Sarrap, Ruslan Trochynskyi, Hele Kõrve, Genka, Hanna-Liina Võsa, Stig Rästa, Liisi Koikson ja Koit Toome. Kaasa teevad Tartu laulustuudio Laulupesa lapsed, kirjutab Õhtuleht.

„Eesti tipplauljad, kellel endal on kõigil juba laps või lapsed, osalesid projektis suure rõõmuga,“ kinnitas muusikavideo produtsent Rivo Räim. „See laul koos muusikavideoga on nende ühine kingitus Eesti Vabariigile. Eriti südantsoojendav on, et kaasa teeb ka Toomas Lunge, kes koos ansambliga Justament laulis 30 aastat tagasi „Maa tuleb täita lastega“ kõigi eestlaste südamesse.”

Mõtte algatajaks ja eestvedajaks on MTÜ Eesti Sündimusuuringud.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob oktoobrikuu Sinu tähemärgile?