Homme
13. dets
-4...1
-4...1
Ülehomme
14. dets
-7...-1
-7...-1

Muusika

Värske kuulamine! Hingelaulik Mick Pedaja andis välja uue singli "Avaimus"

12:53 05. detsember 2017
Autor: Seitsmesed

Hingelaulik Mick Pedaja tuli välja uue singliga "Avaimus", mis räägib meist, kui tervikust ja loodusest.

"Kui te olete tähele pannud, siis meie loodusesse on tekkinud enneolematult palju igasugu muutusi. Olen tänulik, et saab elada ja kogeda ajal, kus on näha suuri pöördeid maailmas. Hetkel on tänapäeval õnneks mitmeid lahendusi inimkonnale tutvustatud, kuidas meil individuaalselt oleks võimalik planeedile head teha. Meie metsad ja ka inimesed hoiavad kahte kätt üleval ja hüüavad appi. Hoidkem silmad ja süda lahti, olgem tänulikud päeva eest, hingetõmbe eest, inimeste eest, looduse eest, väikeste momentide ja kogemuste eest, mis on meile antud. Märgake pisikesi detaile ning olgem hoolivad ja tänulikud," kirjutab Mick värske loo kohta.

Kuula, kuidas meeldib?


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob detsembrikuu Sinu tähemärgile?