Täna
22. jaan
-15...-3
-25...-6
Homme
23. jaan
-6...1
-20...0

Muusika

Kodumaine lauljatar Carine Jessica avaldas singli "Üksi jätsid"

13:49 22. jaanuar 2018
Autor: Seitsmesed

Lauljatar Carine Jessica üllatas fänne uue eestikeelse singliga “Üksi jätsid”, mis valminud koostöös Daniel Reinaru ja Peter Põderiga.

Carine Jessica on lauljatar, kes on lõpetanud paar aastat tagasi Eesti Muusika-ja Teatriakadeemias magistriõppe ning tegutsenud vabakutselise lauljana ligi 5 aastat. Samuti on ta teinud kaasa ka mitmes muusikalis ja teatrilavastuses. Kuigi tema esinemistel kõlavad suuresti jazz-standardid ning cover-lood, on ta originaalloomingut avaldanud varemgi. Peamiselt küll inglise keeles. Lauljatari varasemast koostööst Daniel Reinaruga on 2016. aastal ilmunud inglisekeelne EP, mis on saadaval Spotify's

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob jaanuarikuu Sinu tähemärgile?