Homme
14. dets
-7...-1
-7...-1
Ülehomme
15. dets
-7...-1
-7...-1

Muusika

Vaatamine omal vastutusel! Šokiräppar Tommy Cash hullutab fänne verivärske muusikavideoga

17:30 23. jaanuar 2018
Autor: Seitsmesed

Eesti kuumim räppar Tommy Cash avaldas värske muusikavideoga loole, mis kannab pealkirja "Pussy, Money, Weed". Cash osutab oma tuntud headuses taaskord ka videos ühiskonna kitsaskohtadele, sedapuhku paneb paugu kogu šõubisnesi klanitusele, vahendab Publik.

Videos on esindatud erivajadustega modellid. Nii näeb Tommyt tantsu keerutamas elektrilistes ratastoolides tantsijatega ning samuti esitab ühe vägeva tantsunumbri amputeeritud jalgadega kaunis blond näitsik.

"Tegemist on täielikult fantaasiamaailmaga, paralleeluniversumiga, ehk siis keegi ei lähe Ridley Scottilt ”Blade Runneri" kohta küsima, et mida tema filmis kujutatu esindab", kommenteerib Tommy Cash oma värsket loomet.

Loe täispikka artiklit Publikust


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob detsembrikuu Sinu tähemärgile?