Homme
17. dets
-5...0
-7...0
Ülehomme
18. dets
-5...1
-7...1

Muusika

Melomaanid, rõõmustage! Fleet Foxes annab sel suvel Eestis kontserdi

Foto: facebook.com/FleetFoxes
12:57 13. märts 2018
Autor: Seitsmesed

12. augustil esineb Nordea Kontserdimajas indie-folk muusikat viljelev Ameerika ansambel Fleet Foxes.

Tallinna kontsert leiab aset maailmaturnee raames, mis on pühendatud bändi uue stuudioalbumi ilmumisele. Fleet Foxesi kolmas kauamängiv “Crack-Up” nägi ilmavalgust mullu suvel ning on saanud nime essee järgi, milles F. Scott Fitzgerald oma tuntud arvamust avaldas: “Esmaklassiline intelligentsus on võime hoida kahte vastanduvat ideed mõtteis korraga ning samas siiski säilitada võime täisväärtuslikult toimida.” “Crack-Up” ilmus kuus aastat peale bändi eelmist stuudioplaati “Helplessness Blues” ning pea terve kümnendi pärast ansambli omanimelise debüütalbumi avaldamist.

Bändi esimene täispikk album on kriitikute sõnul andnud rahvusvahelisele muusikamaastikule tähendusrikka mõju ning on jõudnud kiirelt erinevatesse “Parimate albumite” edetabelitesse, sealhulgas Rolling Stonesi selle sajandi TOP 100 ning Pitchforki aasta TOP 50 hulka.

Loe täispikka artiklit Publikust


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob detsembrikuu Sinu tähemärgile?