Täna
16. jaan
-8...1
-10...0
Homme
17. jaan
-5...4
-9...4

Muusika

Suvehitt? Getter laulab oma uues singlis "Chasing Trouble" keelatud armastusest

Foto: Külli Rummel
18:38 20. aprill 2018

Getter esitles täna Star FM-i hommikuprogrammis oma värsket singlit nimega “Chasing Trouble”.

Lugu ”Chasing Trouble” räägib keelatud armastusest ja on Getteri teine singel, mis ilmub koostöös Universal Musicuga. Lauljatari esimest singlit “Something Good” saatis edu mitte ainult Eesti, vaid ka Leedu raadiojaamades. Ka uue looga on plaanis kombata lähiriikide muusikaedetabeleid.

Vaata ja kuula, mida põnevat rääkis Getter Star FM-i hommikuprogrammis:

Loo autoriteks on Soome eelmise aasta üks edukamaid popheliloojaid Tiina Vainikainen koos noorte produtsentide Tommi Vataneni ja Tuomo Koranderiga ning räägib armastusest, ehk isegi pisut ka keelatud armastusest! Getteri sõnul on väga põnev ja arendav teha koostööd erinevate produtsentidega — see aitab tal ka endas uusi ja seniavastamata külgi leida.

Kuula uut lugu SIIT!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob jaanuarikuu Sinu tähemärgile?