Video! Retrobesti peaesinejateks on sel suvel väike Peetrike ja ilus Mardike

Seitsmesed

Peeter Oja ja Mart Juur avalikustasid täna, et just nemad on selle suvise Retrobesti peaesinejad. Publiku rõõmuks lubasid nad Retrobesti ajaks teha ka väikese muundumise.

Otepäält pärit Mart Juur on Retrobesti vedamas juba kolmandat aastat. Tema kõrval on üles astunud värvikas baarmen Hillar ja Eesti esikosmonaut Bläck Rokit. Sel korral on Mart Juur kampa võtnud hea sõbra Peeter Oja. Kuid sellest veel ei piisa ja nii on otsustanud mehed end viia aega, kus nad olid oma parimas vormis. Nii on peaesinejateks väike Peetrike ja ilus Mardike. 

Lisaks Peetrikesele ja Mardikesele on sel suvel Otepääle oodata tõelisi maailmastaare. Teiste seas astuvad üles The Gibson Brothers, Alphaville, C. C. Catch, Baccara, Paradisio, E-Rotic, Bad Boys Blue, Anne Veski, Nexus, Singer Vinger, The Tuberkuloited, Black Velvet, Kuldne Trio ja Mr. Happyman. 

Retrobest 2018 toimub Otepääl 29 ja 30 juuni ning kannab sel korral pealkirja “Suvepuhkus”. Piletid on juba müügil SIIN! 

Väike Peetrike ja ilus Mardike

Retrobest 2017 kokkuvõte

CC Catch - Strangers By Night

Baccara - Yes Sir, I Can Boogie

E-Rotic - Do It All Night

 

 

[embed]
class="advertising--side js-advertising js-side-advertising lazyload advertising--first">

Kommentaarid puuduvad