Homme
18. jaan
-7...-1
-11...-2
Ülehomme
19. jaan
-7...1
-12...-2

Muusika

Three Days Grace annab taas Tallinnas kontserdi

Foto: Pressimaterjalid
12:59 07. mai 2018
Autor: Seitsmesed

Eelmisel suvel Pirita kloostris kontserdi andnud Three Days Grace naaseb Eestisse 31. oktoobril ning astub seekord üles Rock Cafes. Bänd jõuab tagasi Eestisse oma värskeima albumi "Outsider" esitlustuuri raames, kirjutab ERR Menu.

9. märtsil ilmunud albumi "Outsider" esimene singel “The Mountain” jõudis Billboardi rokkmuusika edetabeli tippu. Bändiliikmete sõnul võttis albumi materjali kirjutamine aega umbes aasta. Selle aja jooksul sündis 20 lugu, millest 12 jõudsid albumile.

Loe täispikka artiklit ERR Menu'st


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob jaanuarikuu Sinu tähemärgile?