Rokkbänd Muse kostitab fänne uhke kontsertfilmiga

Seitsmesed

Mitu plaatinaplaati ja hulgaliselt auhindu pälvinud ning parimaks live-bändiks nimetatud Muse tuleb juuli keskel Forum Cinemas kinode ekraanidele oma ambitsioonika ja eriefektidest pungil maailmaturnee kontsertfilmiga "Muse: Drones World Tour", vahendab BNS.

Forum Cinemas kinodesse Tallinnas, Tartus ja Viljandis on nüüd müügile tulnud ennenägematute lavašõude poolest tuntud Briti rokkbändi Muse kontsertfilmi piletid.

Muse viis 2015. ja 2016. aastal läbi ambitsioonika maailmaturnee „Drones“, mille raames anti erinevates maailma paikades enam kui 130 kontserti. Ennenägematute lavašõude poolest tuntud bänd esines sel turneel kontserdiala keskel asuvas „ringis“ nii, et lavakujundus ja lava konfiguratsioon võimaldasid fännidele pakkuda täieliku, 360-kraadise, meeliköitva audiovisuaalse kontsertelamuse.

Turnee visuaalses kontseptsioonis olid keskel kohal lava ja publiku kohal lennanud droonid ning hiiglaslikud projitseeritud kuvandid, mis olid bändi liikmetega laval interaktsioonis. LED-tulede ja laseritega vaatemäng oli bändi tunnustatud repertuaarile ideaalseks täienduseks. Tuntuimate turneel kõlanud lugude seas olid „Psycho“, „Madness“, „Uprising“, „Plug in Baby“, „Supermassive Black Hole“ ja „Knights of Cydonia“. 

Mitme šõu käigus filmitud ja salvestatud kontsertfilm pakub eriefekte, mida ei ole iial varem nähtud, ning sissejuhatavas osas eksklusiivselt bändi liikmete mõtteid. 

Ajalehes New York Times kirjeldati Muse’i kontserti „lõputu eelmänguna, millele järgneb üks tipphetk teise järel – just seda püüab Muse’i kontsert pakkuda kõikvõimalike vahendite abil“. See on bänd oma parimates aastates ning fännidele luuakse unustamatu elamus, mida lihtsalt peab nägema suurel ekraanil.

Kommentaarid puuduvad